Normal view MARC view ISBD view

ระบบประกันคุณภาพด้านความปลอดภัยของอาหาร HACCP / โดย สุวิมล กีรติพิบูล.

By: สุวิมล กีรติพิบูล.
Call number: TX537 ส75 2544 Material type: TextTextPublisher: กรุงเทพฯ : สมาคมส่งเสริมเทคโนโลยี (ไทย-ญี่ปุ่น) : จัดจำหน่ายโดย ดวงกมลสมัย, 2544.Edition: พิมพ์ครั้งที่ 1..Description: (9), 199 หน้า : ภาพประกอบ ; 26 ซม..ISBN: 9748326724Subject(s): อาหาร -- การควบคุมคุณภาพ. | อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพ.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Location Call number Copy number Barcode Status Date due
30000 General Book General Book LP General Collection
LP General Collection TX537 ส75 2544 (Browse shelf) 1 1000228005 Available
40000 General Book General Book NK General Collection
NK General Collection TX537 ส75 2544 (Browse shelf) 1 1000247521 Available
10000 General Book General Book ODI General Collection
ODI General Collection TX537 ส75 2544 (Browse shelf) 1 1000114073 Available
80000 General Book General Book SK General Collection
SK General Collection TX537 ส75 2544 (Browse shelf) 1 1000306079 Available
90000 General Book General Book UB General Collection
UB General Collection TX537 ส75 2544 (Browse shelf) 1 1000327071 Available
Browsing ODI General Collection Shelves , Shelving location: ODI General Collection Close shelf browser
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
TX537 ส56 2542 รายงานการศึกษาวิจัยเรื่องการนำระบบ HACCP มาประยุกต์ใช้ในการควบคุมความสะอาดปลอดภัยของกระบวนการผลิตอาหารในโรงครัวของโรงพยาบาล (ศึกษากรณีโรงพยาบาลโพธาราม จังหวัดราชบุรี) = Potencies and effectiveness of Hazard Analysis and Critical Control Point on the control of food safety in hospital kitchen (A case study at Potharam Hospital) / TX537 ส63 2546 สำนักงานคณะกรรมการแห่งชาติว่าด้วยมาตรฐานอาหารระหว่างประเทศ / TX537 ส74 2556 ประมวลหลักเกณฑ์การสุขาภิบาลอาหารและการประยุกต์ใช้ระบบ HACCP ในกระบวนการผลิตอาหารสำหรับโรงพยาบาล / TX537 ส75 2544 ระบบประกันคุณภาพด้านความปลอดภัยของอาหาร HACCP / TX537 ส746 2539 รายงานการศึกษาการดูแลความปลอดภัยด้านอาหารในการประชุมนานาชาติ กรณีศึกษา : การประชุมสภาผู้ว่าการธนาคารโลกและกองทุนการเงินระหว่างประเทศ และการประชุมเอเซีย-ยุโรป = Food safety and control programs for International meeting case study : World Bank and ASEM meeting/ TX537 ห46 2541 หลักสูตรการจัดการสุขลักษณะและระบบ HACCP ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร / TX537 B79 1992 Hazard analysis critical control point evaluations : a guide to identifying hazards and assessing risks associated with food preparation and storage /

บรรณานุกรม.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    สถิติผู้เข้าชมเว็บไซต์ : Free Hit Counter