รายงานการศึกษาวิจัยเรื่องการนำระบบ HACCP มาประยุกต์ใช้ในการควบคุมความสะอาดปลอดภัยของกระบวนการผลิตอาหารในโรงครัวของโรงพยาบาล (ศึกษากรณีโรงพยาบาลโพธาราม จังหวัดราชบุรี) = Potencies and effectiveness of Hazard Analysis and Critical Control Point on the control of food safety in hospital kitchen (A case study at Potharam Hospital) / โดย สละ ชูจงกล และคณะ.
By: สละ ชูจงกล.
Call number: TX537 ส56 2542 Material type: 
Item type | Location | Location | Call number | Copy number | Barcode | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ODI General Collection | ODI General Collection | TX537 ส56 2542 (Browse shelf) | 1 | 1000108246 | Available |
Browsing ODI General Collection Shelves , Shelving location: ODI General Collection Close shelf browser
บรรณานุกรม: หน้า 93-95.
There are no comments for this item.