Normal view MARC view ISBD view

รายงานการศึกษาวิจัยเรื่องการนำระบบ HACCP มาประยุกต์ใช้ในการควบคุมความสะอาดปลอดภัยของกระบวนการผลิตอาหารในโรงครัวของโรงพยาบาล (ศึกษากรณีโรงพยาบาลโพธาราม จังหวัดราชบุรี) = Potencies and effectiveness of Hazard Analysis and Critical Control Point on the control of food safety in hospital kitchen (A case study at Potharam Hospital) / โดย สละ ชูจงกล และคณะ.

By: สละ ชูจงกล.
Call number: TX537 ส56 2542 Material type: TextTextPublisher: กรุงเทพฯ : สำนักงานวิชาการ กรมอนามัย, 2542Edition: พิมพ์ครั้งที่ 1.Description: ฌ, 118 หน้า : ภาพประกอบ ; 29 ซม.ISBN: 9747888821Other title: การนำระบบ HACCP มาประยุกต์ใช้ในการควบคุมความสะอาดปลอดภัยของกระบวนการผลิตอาหารในโรงครัวของพยาบาล (ศึกษากรณีโรงพยาบาลโพธาราม จังหวัดราชบุรี).Subject(s): อาหาร -- การควบคุมการผลิต -- มาตรฐาน | อาหาร -- สุขาภิบาล
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Location Call number Copy number Barcode Status Date due
10000 General Book General Book ODI General Collection
ODI General Collection TX537 ส56 2542 (Browse shelf) 1 1000108246 Available

บรรณานุกรม: หน้า 93-95.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    สถิติผู้เข้าชมเว็บไซต์ : Free Hit Counter