Normal view MARC view ISBD view

หลักสูตรการจัดการสุขลักษณะและระบบ HACCP ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร / กองส่งเสริมและฝึกอบรม สำนักงานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรม.

Contributor(s): สำนักงานมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรม.
Call number: TX537 ห46 2541 Material type: TextTextPublisher: กรุงเทพฯ : กองส่งเสริมและฝึกอบรม สำนักงานมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรม, 2542.Description: 418 หน้า ; 30 ซม..Other title: HACCP ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร.Subject(s): อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมการผลิต -- มาตรฐาน. | อาหาร -- สุขาภิบาล.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Location Call number Copy number Barcode Status Date due
10000 General Book General Book ODI General Collection
ODI General Collection TX537 ห46 2541 (Browse shelf) 1 1000104263 Available
Browsing ODI General Collection Shelves , Shelving location: ODI General Collection Close shelf browser
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
TX537 ส74 2556 ประมวลหลักเกณฑ์การสุขาภิบาลอาหารและการประยุกต์ใช้ระบบ HACCP ในกระบวนการผลิตอาหารสำหรับโรงพยาบาล / TX537 ส75 2544 ระบบประกันคุณภาพด้านความปลอดภัยของอาหาร HACCP / TX537 ส746 2539 รายงานการศึกษาการดูแลความปลอดภัยด้านอาหารในการประชุมนานาชาติ กรณีศึกษา : การประชุมสภาผู้ว่าการธนาคารโลกและกองทุนการเงินระหว่างประเทศ และการประชุมเอเซีย-ยุโรป = Food safety and control programs for International meeting case study : World Bank and ASEM meeting/ TX537 ห46 2541 หลักสูตรการจัดการสุขลักษณะและระบบ HACCP ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร / TX537 B79 1992 Hazard analysis critical control point evaluations : a guide to identifying hazards and assessing risks associated with food preparation and storage / TX537 B8 Phase I : food handling at village and household levels in Thailand / TX537 E578 2010 Ensuring global food safety : exploring global harmonization /

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    สถิติผู้เข้าชมเว็บไซต์ : Free Hit Counter