Normal view MARC view ISBD view

การประเมินคุณภาพผลิตภัณฑ์กลุ่มวิสาหกิจชุมชนแปรรูปเครื่องแกงในจังหวัดสงขลา = An evaluation of product quality of community enterprise group of curry paste processing in Songkhla Province / นายธนุตร์ กิตติพลภักดี.

By: ธนุตร์ กิตติพลภักดี,, 2526- ผู้แต่ง.
Contributor(s): วศินา จันทรศิริ, อาจารย์ที่ปรึกษา. | อนุชา ภูริพันธุ์ภิญโญ, อาจารย์ที่ปรึกษา. | มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. สำนักบัณฑิตศึกษา.
Call number: Thes คศ 2 ธ37 2561 Material type: TextTextProducer: 2561.Description: [ก]-ถ, 162 แผ่น : ภาพประกอบ ; 30 ซม.Content type: text | still image Media type: unmediated | computer Carrier type: volume | online resourceOther title: Evaluation of product quality of community enterprise group of curry paste processing in Songkhla Province.Subject(s): มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. สาขาวิชามนุษยนิเวศศาสตร์ -- วิทยานิพนธ์. | มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. วิชาเอกการจัดการระบบอาหารเพื่อโภชนาการ -- วิทยานิพนธ์. | น้ำพริก -- การผลิต. | วิสาหกิจชุมชน -- ไทย -- สงขลา.Online resources: เอกสารฉบับเต็ม Dissertation note: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบอาหารเพื่อโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช, 2561.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Shelving location Call number Copy number Barcode Status Date due
10003 Thesis, Theses, IS Thesis, Theses, IS ODI General Collection
ODI Theses Thes คศ 2 ธ37 2561 (Browse shelf) 1 1000529527 Available

พิมพ์ดีด (ถ่ายสำเนา)

วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบอาหารเพื่อโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช, 2561.

บรรณานุกรม: แผ่นที่ [134]-137.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    สถิติผู้เข้าชมเว็บไซต์ : Free Hit Counter