Normal view MARC view ISBD view

ปัจจัยการรับรู้และการปฏิบัติด้านการป้องกันการปนเปื้อนสารเคมีในอาหารสดของประชาชน ตำบลหนองปรือ อำเภอบางละมุง จังหวัดชลบุรี = Perception factors and practice of chemical contaminants on fresh food among people in Nong Prue Sub-district Bang Lamung District Chon Buri Province นางสุวิมล ฉัตรานุกูล.

By: สุวิมล ฉัตรานุกูล,, 2499- ผู้แต่ง.
Contributor(s): สำอาง สืบสมาน, อาจารย์ที่ปรึกษา. | ศริศักดิ์ สุนทรไชย, อาจารย์ที่ปรึกษา. | มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. สำนักบัณฑิตศึกษา.
Call number: Thes คศ 2 ส75 2560 Material type: TextTextProducer: 2560.Description: [ก]-ฏ, 126 แผ่น : ภาพประกอบ ; 30 ซม.Content type: text | still image Media type: unmediated | computer Carrier type: volume | online resourceOther title: Perception factors and practice of chemical contaminants on fresh food among people in Nong Prue Sub-district Bang Lamung District Chon Buri Province.Subject(s): มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. วิชาเอกการจัดการระบบอาหารเพื่อโภชนาการ -- วิทยานิพนธ์. | มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช. สาขาวิชามนุษยนิเวศศาสตร์ -- วิทยานิพนธ์. | การปนเปื้อนในอาหาร -- การป้องกันและควบคุม.Online resources: เอกสารฉบับเต็ม Dissertation note: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบอาหารเพื่อโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช, 2560.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Shelving location Call number Copy number Barcode Status Date due
10003 Thesis, Theses, IS Thesis, Theses, IS ODI General Collection
ODI Theses Thes คศ 2 ส75 2560 (Browse shelf) 1 1000527661 Available

พิมพ์ดีด (ถ่ายสำเนา)

วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบอาหารเพื่อโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช, 2560.

บรรณานุกรม: แผ่นที่ [82]-87.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    สถิติผู้เข้าชมเว็บไซต์ : Free Hit Counter