Normal view MARC view ISBD view

การปฏิบัติที่ดีสำหรับการผลิตพริกป่น = Good manufacturing practices for ground chillies / สำนักงานมาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหารแห่งชาติ กระทรวงเกษตรและสหกรณ์.

Contributor(s): สำนักงานมาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหารแห่งชาติ
Call number: HD9016.T5 มกษ 9048-2560 Material type: TextTextSeries: สำนักงานมาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหารแห่งชาติ: มกษ. 9048-2560.Publisher: กรุงเทพฯ : สำนักงาน, 2560Description: (4), 19 หน้า ; 30 ซม.ISBN: 9786163582737Other title: Good manufacturing practices for ground chillies.Subject(s): พริก -- การผลิต | สินค้าเกษตร -- ไทย -- มาตรฐาน | สินค้าเกษตร -- มาตรฐานการผลิต -- ไทย
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Location Call number Copy number Barcode Status Date due
10000 General Book General Book ODI General Collection
ODI General Collection HD9016.T5 มกษ 9048-2560 (Browse shelf) 1 1000517384 Available

ประกาศในราชกิจจานุเบกษา ฉบับประกาศและงานทั่วไป เล่ม 134 ตอนพิเศษ 99 ง วันที่ 7 เมษายน พุทธศักราช 2560.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    สถิติผู้เข้าชมเว็บไซต์ : Free Hit Counter