ประมวลหลักเกณฑ์การสุขาภิบาลอาหารและการประยุกต์ใช้ระบบ HACCP ในกระบวนการผลิตอาหารสำหรับโรงพยาบาล / เรียบเรียงโดย สุรีย์ วงศ์ปิยชน, ชณัญณิศา เลิศสุโภชวณิชย์.
By: สุรีย์ วงศ์ปิยชน.
Contributor(s): ชณัญณิศา เลิศสุโภชวณิชย์.
Call number: TX537 ส74 2556 Material type: 
Item type | Location | Location | Call number | Copy number | Barcode | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ODI General Collection | ODI General Collection | TX537 ส74 2556 (Browse shelf) | 1 | 1000500921 | Available |
Browsing ODI General Collection Shelves , Shelving location: ODI General Collection Close shelf browser
บรรณานุกรม.
There are no comments for this item.