Normal view MARC view ISBD view

ประมวลหลักเกณฑ์การสุขาภิบาลอาหารและการประยุกต์ใช้ระบบ HACCP ในกระบวนการผลิตอาหารสำหรับโรงพยาบาล / เรียบเรียงโดย สุรีย์ วงศ์ปิยชน, ชณัญณิศา เลิศสุโภชวณิชย์.

By: สุรีย์ วงศ์ปิยชน.
Contributor(s): ชณัญณิศา เลิศสุโภชวณิชย์.
Call number: TX537 ส74 2556 Material type: TextTextPublisher: นนทบุรี : สำนักที่ปรึกษา กรมอนามัย กระทรวงสาธารณสุข, 2556Edition: พิมพ์ครั้งที่ 1.Description: 108 หน้า : ภาพประกอบ ; 26 ซม.ISBN: 9786161118877Subject(s): สุขาภิบาลอาหาร | อาหารสำหรับผู้ป่วย -- การผลิต
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Location Call number Copy number Barcode Status Date due
10000 General Book General Book ODI General Collection
ODI General Collection TX537 ส74 2556 (Browse shelf) 1 1000500921 Available

บรรณานุกรม.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    สถิติผู้เข้าชมเว็บไซต์ : Free Hit Counter