Normal view MARC view ISBD view

รายงานการวิจัยเรื่องปัจจัยที่มีผลต่อการพัฒนาร้านอาหารให้ผ่านมาตรฐาน ระดับ 5 ดาวในเขตตรวจราชการสาธารณสุขที่ 3 = The factors affecting the restaurant development to reach the five-star level in The Health Inspection Region III / โดย นพรัตน์ พรหมโชติ, กมลกาญจน์ คุ้มชู, บำเพ็ญ ธนะพัฒน์.

By: นพรัตน์ พรหมโชติ.
Contributor(s): กมลกาญจน์ คุ้มชู. | บำเพ็ญ ธนะพัฒน์.
Call number: TX945 น42 2551 Material type: TextTextPublisher: นครสวรรค์ : ศูนย์อนามัยที่ 8 นครสวรรค์ กรมอนามัย กระทรวงสาธารณสุข, 2551Description: ก-ช, 71 แผ่น : ภาพประกอบ ; 30 ซม.Other title: Factors affecting the restaurant development to reach the five-star level in The Health Inspection Region III | ปัจจัยที่มีผลต่อการพัฒนาร้านอาหารให้ผ่านมาตรฐาน ระดับ 5 ดาวในเขตตรวจราชการสาธารณสุขที่ 3.Subject(s): ร้านอาหาร -- สุขาภิบาล -- ไทย
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Location Call number Copy number Barcode Status Date due
10000 General Book General Book ODI General Collection
ODI General Collection TX945 น42 2551 (Browse shelf) 1 1000163330 Available

บรรณานุกรม: แผ่นที่ [59]

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
    สถิติผู้เข้าชมเว็บไซต์ : Free Hit Counter