รายงานการวิจัยเรื่องปัจจัยที่มีผลต่อการพัฒนาร้านอาหารให้ผ่านมาตรฐาน ระดับ 5 ดาวในเขตตรวจราชการสาธารณสุขที่ 3 = The factors affecting the restaurant development to reach the five-star level in The Health Inspection Region III / โดย นพรัตน์ พรหมโชติ, กมลกาญจน์ คุ้มชู, บำเพ็ญ ธนะพัฒน์.
By: นพรัตน์ พรหมโชติ.
Contributor(s): กมลกาญจน์ คุ้มชู.
| บำเพ็ญ ธนะพัฒน์.
Call number: TX945 น42 2551 Material type: 
Item type | Location | Location | Call number | Copy number | Barcode | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ODI General Collection | ODI General Collection | TX945 น42 2551 (Browse shelf) | 1 | 1000163330 | Available |
บรรณานุกรม: แผ่นที่ [59]
There are no comments for this item.