รายงานการวิจัยเรื่องปัจจัยที่มีผลต่อการพัฒนาร้านอาหารให้ผ่านมาตรฐาน ระดับ 5 ดาวในเขตตรวจราชการสาธารณสุขที่ 3 = (Record no. 105243)

000 -LEADER
fixed length control field 01996aam a2200241 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000119348
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field MTX
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 090210s2008 th a bt 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201208300449
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201010201712
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 200903131148
Level of effort used to assign classification cat01
-- 200902101403
-- acqkcha
043 ## - GEOGRAPHIC AREA CODE
Geographic area code a-th---
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX945
Item number น42 2551
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name นพรัตน์ พรหมโชติ.
9 (RLIN) 168167
245 10 - TITLE STATEMENT
Title รายงานการวิจัยเรื่องปัจจัยที่มีผลต่อการพัฒนาร้านอาหารให้ผ่านมาตรฐาน ระดับ 5 ดาวในเขตตรวจราชการสาธารณสุขที่ 3 =
Remainder of title The factors affecting the restaurant development to reach the five-star level in The Health Inspection Region III /
Statement of responsibility, etc. โดย นพรัตน์ พรหมโชติ, กมลกาญจน์ คุ้มชู, บำเพ็ญ ธนะพัฒน์.
246 31 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Factors affecting the restaurant development to reach the five-star level in The Health Inspection Region III
246 30 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title ปัจจัยที่มีผลต่อการพัฒนาร้านอาหารให้ผ่านมาตรฐาน ระดับ 5 ดาวในเขตตรวจราชการสาธารณสุขที่ 3
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. นครสวรรค์ :
Name of publisher, distributor, etc. ศูนย์อนามัยที่ 8 นครสวรรค์ กรมอนามัย กระทรวงสาธารณสุข,
Date of publication, distribution, etc. 2551.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent ก-ช, 71 แผ่น :
Other physical details ภาพประกอบ ;
Dimensions 30 ซม.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note บรรณานุกรม: แผ่นที่ [59]
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ร้านอาหาร
General subdivision สุขาภิบาล
Geographic subdivision ไทย.
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name กมลกาญจน์ คุ้มชู.
9 (RLIN) 182888
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name บำเพ็ญ ธนะพัฒน์.
9 (RLIN) 182889
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type General Book
Holdings
Withdrawn status Lost status Damaged status Not for loan Permanent Location Current Location Shelving location Date acquired Cost, normal purchase price Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
      Available for Loans ODI General Collection ODI General Collection ODI General Collection 2018-07-22 1.00 TX945 น42 2551 1000163330 2018-07-22 1 2018-07-22 General Book
    สถิติผู้เข้าชมเว็บไซต์ : Free Hit Counter