000 -LEADER |
fixed length control field |
01996aam a2200241 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
vtls000119348 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
MTX |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
090210s2008 th a bt 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] |
Level of rules in bibliographic description |
201208300449 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points |
VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings |
201010201712 |
Level of effort used to assign classification |
VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings |
200903131148 |
Level of effort used to assign classification |
cat01 |
-- |
200902101403 |
-- |
acqkcha |
043 ## - GEOGRAPHIC AREA CODE |
Geographic area code |
a-th--- |
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER |
Classification number |
TX945 |
Item number |
น42 2551 |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
นพรัตน์ พรหมโชติ. |
9 (RLIN) |
168167 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
รายงานการวิจัยเรื่องปัจจัยที่มีผลต่อการพัฒนาร้านอาหารให้ผ่านมาตรฐาน ระดับ 5 ดาวในเขตตรวจราชการสาธารณสุขที่ 3 = |
Remainder of title |
The factors affecting the restaurant development to reach the five-star level in The Health Inspection Region III / |
Statement of responsibility, etc. |
โดย นพรัตน์ พรหมโชติ, กมลกาญจน์ คุ้มชู, บำเพ็ญ ธนะพัฒน์. |
246 31 - VARYING FORM OF TITLE |
Title proper/short title |
Factors affecting the restaurant development to reach the five-star level in The Health Inspection Region III |
246 30 - VARYING FORM OF TITLE |
Title proper/short title |
ปัจจัยที่มีผลต่อการพัฒนาร้านอาหารให้ผ่านมาตรฐาน ระดับ 5 ดาวในเขตตรวจราชการสาธารณสุขที่ 3 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
นครสวรรค์ : |
Name of publisher, distributor, etc. |
ศูนย์อนามัยที่ 8 นครสวรรค์ กรมอนามัย กระทรวงสาธารณสุข, |
Date of publication, distribution, etc. |
2551. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
ก-ช, 71 แผ่น : |
Other physical details |
ภาพประกอบ ; |
Dimensions |
30 ซม. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc. note |
บรรณานุกรม: แผ่นที่ [59] |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
ร้านอาหาร |
General subdivision |
สุขาภิบาล |
Geographic subdivision |
ไทย. |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
กมลกาญจน์ คุ้มชู. |
9 (RLIN) |
182888 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
บำเพ็ญ ธนะพัฒน์. |
9 (RLIN) |
182889 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
General Book |